Sponsoring

Zet je merk in de kijker door atleten, sport- of cultuurevents te sponsoren.

Scroll

Sponsoring die je laat schitteren

Vergroot je naamsbekendheid en/of zichtbaarheid door sport- of cultuurevenementen te sponsoren. Associeer je merk met topsporters van het hoogste niveau.

Van een logo op een shirt tot reclameborden langs een sportveld, productpartnerships of PR acties: de mogelijkheden tot sponsoring zijn eindeloos, afhankelijk van je doelstellingen en budget.

Voetbal, atletiek, tennis, paardrijden, autosport, golf, en ga zo maar door. Op eender welk sportveld en in eender welk domein hebben we een uitgebreid netwerk, akkoorden met clubs en vooral: tonnen ervaring. Samen maken we je dromen waar.

De kracht van UEFA Cup wedstrijden

The Friends onderhandelt elk jaar met de meest prestigieuze voetbalclubs in de Belgische en Luxemburgse kampioenschappen.

Wij verkopen de rechten om UEFA Cup wedstrijden tijdens de kwalificatierondes uit te zenden, maar even goed de officiële en vriendschappelijke wedstrijden van de Belgische nationale ploeg.

Kansen genoeg om uw merk zichtbaar te maken voor een groot publiek!

Een strategische aanpak

Krijg onderbouwde aanbevelingen op basis van je doelstellingen, doelgroepen en budget. Achter elk voorstel en elke keuze van The Friends schuilen cijfers en studies.